Nagy Villő


A nevem Nagy Villő, 1982-ben születtem Egerben. 2006-ban végeztem a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Karán rajz-vizuális nevelőtanár szakon, majd ezt követően még az év nyarán Botos László (Botti) keze alatt megtanultam tetoválni Egerben.

A további tetováló éveket Angliában, főként Londonban és környékén töltöttem, ahol lehetőségem volt többek között Michael Rose tetováló művész szalonjában is dolgozni, és a tetoválás művészetében tovább fejlődni.

2012-ben hazaköltöztem párommal Magyarországra, amikor első kislányommal várandósan úgy gondoltam új vizekre evezek a tetoválás területén, így megtanultam smink tetoválni Budapesten a Baalbek Stúdióban, Ulrich Eleonóra több mint 20 éves szakmai tapasztalata mentén. A sminktetoválásban azonban csak később tudtam jobban elmélyedni, mert még az év nyarán megszületett első kislányom, majd őt követte kishúga, 2014-ben.

Egészen 2017-ig az anyaság és a gyermekek álltak életem középpontjában, míg 2018 tavaszán úgy döntöttem újra visszamegyek a művészetek és a tetoválás világába.

Kérj időpontot ingyenes konzultációra: +36 70 394 5427

Bejelentkezés
Árlista